دانلود کتاب رایگان بصورت صوتی و pdf جدید ترجمه فارسی و پرفروش

دانلود جدیدترین کتاب های فارسی و خارجی ترجمه فارسی و زیر نویس جدید pdf و صوتی mp3

دانلود کتاب رایگان بصورت صوتی و pdf جدید ترجمه فارسی و پرفروش

دانلود جدیدترین کتاب های فارسی و خارجی ترجمه فارسی و زیر نویس جدید pdf و صوتی mp3

دانلود جدیدترین کتاب های فارسی و خارجی ترجمه فارسی و زیر نویس جدید pdf و صوتی mp3
دانلود کتاب رایگان بصورت صوتی و pdf جدید ترجمه فارسی و پرفروش

کلمات کلیدی

دانلود کتاب محدودیت صفر صوتی رایگان

خلاصه کتاب محدودیت صفر

بهترین ترجمه کتاب محدودیت صفر

Pdf کتاب محدودیت صفر

کتاب محدودیت صفر دیجی کالا

قسمتهایی از کتاب محدودیت صفر

جملات تاکیدی کتاب محدودیت صفر

دانلود رایگان کتاب پول یووال نوح هراری pdf

دانلود رایگان pdf کتاب محدودیت صفر ترجمه مژگان جمالی

کتابی برای مستقل شدن

کتاب های خودسازی

کتاب های خودساخته

دانلود کتابهای موفقیت

کتاب برای شخصیت سازی

دانلود کتاب سفر به انتهای شب

کتاب قابلمه را فراموش کن نی نی سایت

کتاب قابلمه را فراموش کن دیجی کالا

قیمت کتاب قابلمه را فراموش کن

فایل صوتی کتاب قابلمه را فراموش کن

دانلود کتاب قابلمه را فراموش کن جلد دوم

دانلود رایگان کتاب قابلمه را فراموش کن pdf

دانلود رایگان قابلمه را فراموش کن

خلاصه کتاب قابلمه را فراموش کن

کتاب پرایس اکشن لنس بگز ترجمه امیرعباس قربانی pdf

کتاب پرایس اکشن لنس بگز ترجمه امیرعباس قربانی

کتاب پرایس اکشن لنس بگز pdf رایگان

کتاب پرایس اکشن ال بروکز

کتاب معامله گر پرایس اکشن pdf

دانلود ترجمه کتاب لنس بگز رایگان

بهترین ترجمه کتاب پرایس اکشن لنس بگز

  • ۰
  • ۰

کتاب سفر به انتهای شب معرفی کتاب سفر به انتهای شب دانلود رایگان pdf 
  
نویسنده:
لویی‌فردینان سلین
مترجم:
فرهاد غبرایی
انتشارات:
انتشارات جامی
دسته‌بندی:
رمانداستان خارجی
امتیاز:

معرفی و دانلود کتاب سفر به انتهای شب
(14 رای)

عکس جلد کتاب سفر به انتهای شب
نویسنده: لویی فردینان سلین
مترجم: فرهاد غبرایی
ناشر: انتشارات جامی
قیمت:
55000 تومان - 5.99€
خرید کتاب الکترونیک
نسخه نمونه رایگان مشخصات

نظرات 4
معرفی کتاب سفر به انتهای شب
در کتاب سفر به انتهای شب خبری از خودسانسوری، ترس و خجالت نیست. نویسنده برجسته‌ی فرانسوی لویی فردینان سلین داستان معروف خود را که برنده جایزه ادبی رنودو فرانسه نیز شده است، از جنگ جهانی اول آغاز می‌کند. شخصیت این اثر برخلاف عرف و تصور، قهرمان و عاشق مبارزه نیست. او همانند بسیاری از مردم از جنگ واهمه دارد و خواهان دنیایی بدون خشونت است.

درباره کتاب سفر به انتهای شب:
لویی فردینان سلین (Louis-Ferdinand Céline) شخصیت این داستان را تا حد زیادی شبیه به خودش ساخته و می‌توان گفت که کتاب سفر به انتهای شب (Journey to the End of the Night)، یک نیمه اتوبیوگرافی از این نویسنده است. او حتی نام قهرمان داستان را شبیه به خود نوشته: «فردینان باردومو». باردومو همانند فردینان سلین، شخصیتی منتقد، بداخلاق و غرغرو دارد. او مدام از رسم و رسومات رایج میان مردم گله می‌کند و آن‌ها را به دیده‌ی تحقیر می‌نگرد. این اقدام که نویسنده توانسته افعال و تفکرات مردم همان زمان را به سخره بکشد، همیشه در میان صاحب نظران و علاقه‌مندان ادبیات مورد تحسین واقع شده است.

او با اولین کتاب خود یعنی سفر به انتهای شب، حیرت بسیاری از منتقدان وقت فرانسه را به دلیل شجاعت و جسارتش در نوشتن برانگیخت. همه از قدرت قلم او متعجب شده و عده‌ای عاشق این کتاب شدند و فردینان سلین را تشویق کردند. اما عده‌ای با وجود علاقه‌شان به این داستان، به زبان محاوره و غیر رسمی آن اعتراض کردند. اما لویی فردینان سلین به عمد از زبان محاوره استفاده کرده و گفته بود که می‌خواهد ارزش این سبک گفتار را تا حد گفتار رسمی بالا ببرد.

باردومو شخصیت این کتاب که بسیار از جنگ واهمه دارد، خرده بورژوایی است که تصمیم می‌گیرد با روشی عجیب و خنده‌دار، خود را تسلیم نیروهای دشمن کند تا بلکه بتواند از فشار و جبر جنگ خلاص شود. او در همان زمان به آفریقا سفر می‌کند و پس از آن‌که سختی و گرمای آن جا آزارش می‌دهد به آمریکا رفته و در آخر به وطن خود پاریس بازمی‌گردد. اگرچه درطول مطالعه کتاب ممکن است بارها شوکه شوید، اما پایان آن بیش از همه متفاوت است.

جوایز و افتخارات کتاب سفر به انتهای شب:
- برنده جایزه ترجمه ادبی EKEMEL
- برنده جایزه تئوفراست - رنودو (جایزه ادبی فرانسه)

نکوداشت‌های کتاب سفر به انتهای شب:
- سیاه‌ترین طنز و دلسرد‌ترین صدا در ادبیات فرانسه. (مجله نقد کتاب لندن)
- سرشار از درد، انسان دوستی و کمدی تلخ. (مجله نیویورکر)
- وحشتناک، قدرتمند و مخرب، طنزآمیز و انسان دوستانه. و چه قدرت تخیلی. (James Laughlin)
- یکی از بزرگترین رمان‌های قرن بیستم. می‌توان گفت که بدون سلین هنری میلر، جک کرواک، چارلز بوکوفسکی وجود نداشتند. (جان بانویل)

کتاب سفر به انتهای شب برای چه کسانی مناسب است؟
اگر از علاقه‌مندان به آثار سیاسی و جنگی با درون مایه‌ای طنز هستید و تمایل دارید اثری فاخر و باارزش را بخوانید، پیشنهاد ما به شما این کتاب است.

با لویی فردینان سلین بیشتر آشنا شویم:
این نویسنده بزرگ فرانسوی متولد سال 1932 بود و پس از تحصیل در رشته پزشکی، تمام عمر خود را صرف همین حرفه نمود. او برای اولین بار حرفه نویسندگی را با کتاب سفر به انتهای شب آغاز کرد و بسیار مورد تحسین و توجه همگان قرار گرفت. اما دیری نپایید که دست‌نوشته‌هایی از فردینان سلین بر ضد یهود پخش شد و او را خائن شناختند. در همین هنگامه آثارش نیز تماما از فرانسه جمع شدند.

لویی فردینان سلین یک سال را در زندان کپنهاک گذراند اما پس از آزادی به عنوان ننگ ملی شناخته شد و بدون وکیل و دفاع از خودش تا سال 1951 دوباره به زندان افتاد. او در همان سال به فرانسه بازگشت و از مردم عذرخواهی کرد و پس از آن «مرگ قسطی»، «جنگ»، «شمال» و «افسانه‌های پریان برای زمانی دیگر» را به قلم تحریر درآورد. اما دیگر آثارش محبوبیت سابق را در میان مردم فرانسه نداشتند. او نویسنده‌ی بزرگی بود که در زمان حیاتش قدرش دانسته نشد. وی سرانجام در سال 1961 و در سن 67 سالگی درگذشت.

جملات برگزیده کتاب سفر به انتهای شب:
- هیچ ستمگر و مستبدی مثل مغز وجود ندارد.
- اگر ثروتمند نیستید باید همیشه مفید به نظر برسید.
- غم دنیا راه‌های متفاوتی برای رسیدن به مردم دارد، اما به نظر می‌رسد تقریباً هر بار موفق می‌شود.
- شهر ناآشنا چیز خوبی است. آن جا می‌توانید اینطور تصور کنید که همه افرادی که ملاقات می‌کنید خوب هستند.

در بخشی از کتاب سفر به انتهای شب می‌خوانیم:
همین‌طور که جلو مى‌رفتم، یاد مراسم روز پیش افتادم. وسط چمنزارى که این مراسم برگزار شده بود، پاى تپه‌اى، سرهنگ با صداى نخراشیده‌اش سر یگان فریاد زده بود که: «به پیش! به پیش! زنده باد فرانسه!» وقتى کسى قوه تخیل نداشته باشد، مردن برایش مهم نیست، اما وقتى داشته باشد ثقیل است. این از عقیده من. هرگز تا آن وقت این همه چیز را یکجا یاد نگرفته بودم. سرهنگ هرگز تخیل درست و حسابى نداشت. تمام بدبختى این آدم از همین جا ناشى مى‌شد. بدبختى ما هم همین‌طور.

آیا من تنها کسى بودم که در تمام این یگان معنى مرگ را درک کرده بودم؟ من یکى ترجیح مى‌دادم به سن پیرى برسم و بمیرم. بیست سال دیگر... سى سال دیگر... شاید هم بیشتر، نه به این مرگى که آن‌ها براى من در نظر داشتند و مى‌خواستند به خاک فلاندر بیفتم، دهنم پر بشود، شاید حتى بیشتر از دهنم، و در اثر انفجار گوش تا گوش بترکم. بالاخره هم هر چه باشد، آدم مى‌تواند درباره مرگ خودش نظرى داشته باشد.

اما کجا مى‌شد بروم؟ مستقیم به جلو؟ پشت به دشمن؟ فکر مى‌کنم اگر ژاندارم‌ها مرا به این صورت مشغول گشت و گذار گیر مى‌انداختند، حتما کارم ساخته بود. همان شب، جنگى و بى‌رودربایستى، توى یک کلاس مدرسه محاکمه‌ام مى‌کردند. از هر جا که مى‌گذشتیم کلاس‌هاى خالى فت و فراوان بود. با من عدالت بازى درمى‌آوردند، درست همان‌طور که وقتى معلم سر کلاس نیست، بچه‌ها راه مى‌اندازند. افسرها پشت میز، و من سرپا، کت بسته جلوى میز محاکمه، و فردا صبحش هم مرا مى‌دهند دست جوخه اعدام. دوازده تا گلوله، نه بیشتر. بعدش چه

۳.۸
از ۴۷ رأی
خواندن نظرات

نمونۀ رایگان کتاب الکترونیکی
معرفی کتاب سفر به انتهای شب
کتاب سفر به انتهای شب نوشته لویی‌فردینان سلین و با ترجمه فرهاد غبرایی در انتشارات جامی منتشر شده است. این کتاب یکی از تاثیرگذارترین آثار ادبی معاصر است.

درباره کتاب سفر به انتهای شب
لویی فردینان سلین نابغه فرانسوی اولین رمان خودش به نام سفر به انتهای شب را در سن ۳۸ سالگی نوشت و بلافاصله با انتشار کتابش تمام جامعه‌ی ادبی را غافلگیر کرد. موضوع اصلی این رمان درمورد ضد قهرمان سلین، فردینان باردامو است که صداقت و رو‌راست بودن او در این کتاب بسیار به چشم می‌آید.

این کتاب روایت زندگی فردینان باردامو است. او پزشکی بداخلاق و بی‌ادب است. به زبان مردم کوچه و بازار سخت می‌گوید و همواره به مردم و رسم و رسوم میانشان با دید تحقیر نگاه می‌کند. او علاقه دارد جملات قصار بگوید اما همیشه درحال غرغر کردن است. او بین سال‌های جنگ جهانی اول تا دوم زندگی می‌کند. او از روزهای جوانی خودش می‌گوید که بیشتر به ولگردی و خوشگذرانی گذشته‌است. این رمان تاحدودی داستان زندگی خود نویسنده است و اثری است نیمه-خودزندگی‌نامه و نیمه‌تخیلی.

 

دانلود رایگان کتاب سفر به انتهای شب

 

در سال ۱۹۳۲، هنگامی که دکتر لویی فردینان دتوش (نام اصلی سلین)، در سن ۳۸ سالگی دستنویس نخستین رمان خود سفر به انتهای شب را برای چاپ فرستاد، ناشرش او را همتای شکسپیر و دانته و بزرگانی از این قبیل خواند. رمان فروش زیادی داشت. اما بسیاری از بزرگان ادب، زبان آن را نپسندیدند و آن را زیاده از حد عامیانه خواندند. نویسندگان باب روز آن روزگار، از چپ و راست، او را با شور و شوق یکسانی می‌ستودند. سلین می‌گفت که می‌کوشد تا زبان فرانسه را از کهنگی و فرسودن نجات دهد و به کمک زبان روزمره جان تازه‌ای به آن بدمد، یا به عبارت دیگر، بهتر بگوییم، زبان عامیانه فرانسه را تا حد زبان ادبی ارتقاء دهد.

سفر به انتهای شب نخستین رمان لویی فردینان سلین در ۱۹۳۲ چاپ شد و داستان فردینان باردومو را تعریف می‌کند که در بین سال‌های جنگ جهانی اول تا دوم زندگی می‌کرد. فردینان مثل خیلی از ما انسان‌ها دچار خودسانسوری نیست، او حتی تمام افکار ذهنی و قلبیش را بدون ترس و واهمه فریاد می‌زند. ترسش را، نفرتش را، بیزاریش را و تقریبا هر احساسی را که داشته باشد فریاد می‌زند. فردینان هیچ ترسی از ابراز وجود ندارد. فردینان باردومو از روزهای جوانی‌اش می‌گوید که بیشتر به ولگردی و خوشگذرانی مشغول بوده است. باردومو مانند سلین یک پزشک و فردی بداخلاق است. او دیگران و رسم و رسوم بین آنان را تحقیر می‌کند، همواره غر می‌زند و علاقه دارد حرفش را در قالب جملات قصار و کنایه بیان کند. تشابه اسم او با نویسنده هم تصادفی نیست. این داستان برنده جایزه‌ی «نودو» شد.

چارلز بوکوفسکی، نویسنده‌ی آمریکایی درباره‌ی کتاب سفر به انتهای شب می‌گوید: «سفر به انتهای شب بهترین کتابی‌ست که در دوهزار سال گذشته نوشته شده‌است.»

خشم لویی فردینان سلین از موضوعی که خودش، آن را حماقت جامعه می‌داند، تقریبا در تمامی صفحات رمان سفر به انتهای شب آشکار است. این رمان که از شیوه‌ی روایی رک و البته تاحدی محاوره‌ای بهره برده است، سمفونی ادبی‌ای است از پر از خشونت، بی‌رحمی و پوچ‌گرایی. این کتاب در زمان انتشار در سال ۱۹۳۲، اغلب منتقدان را شوکه کرد و خیلی زود به موفقیت‌های بزرگی در سراسر اروپا و آمریکا رسید. کتاب سفر به انتهای شب، سفرهای شخصیت ضدقهرمان داستان، به نام باردامو، را از خرابه‌های به‌جامانده از جنگ جهانی اول به جنگلی در آفریقا، نیویورک و دیترویت را روایت می‌کند و سرانجام زندگی این شخص را به عنوان دکتری شکست‌خورده در پاریس به تصویر می‌کشد.

بخش اول ماجراهای کتاب سفر به انتهای شب در زمان جنگ جهانی اول اتفاق می‌افتد. و بخش های بعدی کتاب شامل سفرهای ماجراجویانه فردینان است. در نگاه اول حس خواهید کرد با یک کتاب ضدجنگ طرف هستید. ابرقهرمان سلین در سفر به انتهای شب یک آدم معمولی است، با همه‌ی ترس‌ها و امیدهایش برای زندگی کردن. یکی از بین انسان‌های معمولی که سعی نمی‌کند ترس‌ها و شکست‌هایش را مخفی کند. کسی که کشتن آدم‌ها را ارزش نمی‌داند و اعتقاد دارد دنیا بدون جنگ بسیار زیباتر است.

سفر به انتهای شب برای اولین بار به قلم فرهاد غبرایی از فرانسوی به فارسی ترجمه شده ‌است. برطبق تحقیقات او که در مقدمه ترجمه سفر به انتهای شب نیز آمده، اولین بار نام این کتاب از زبان جلال آل احمد و در کتاب ارزیابی شتابزده آمده‌است.

خواندن کتاب سفر به انتهای شب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم
این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی جهان پیشنهاد می‌کنیم و به‌خصوص خواندن آن برای طرفداران رمان‌هایی با موضوع جنگ و کتاب‌هایی درباره تنهایی می‌تواند بسیار جذاب باشد.

چرا باید کتاب سفر به انتهای شب را مطالعه کنیم؟
این رمان تاحدودی داستان زندگی خود نویسنده نیز هست و اثری است نیمه‌خودزندگی‌نامه و نیمه‌تخیلی. سفر به انتهای شب، خوانندگان را وارد دنیایی بی‌رحم و شوکه‌کننده می‌کند و پایان عجیب و پیش‌بینی‌ناپذیر آن تا مدت‌ها در ذهن خوانندگان این اثر باقی خواهد ماند.

درباره لویی فردینان سلین
لویی فردینان دتوش در سال ۱۸۹۴ در کوربوآ در حومه‌ی پاریس به‌دنیا آمد. او با نام مستعار «سلین»، نویسنده‌ای فرانسوی بود. پدر او کارمند بیمه بود. خودش پزشکی خوانده بود و تا آخر عمرش نیز پزشک ماند. او در ۱۹۳۲ اولین رمانش سفر به انتهای شب را منتشر کرد و مورد تحسین جامعه‌ی ادبی قرار گرفت. همه‌ی این ستایش‌ها قبل از این بود که کسی نوشته‌های او را بخواند؛ نوشته‌هایی که ضد یهود بودن او را نشان می‌داد و احتمال اینکه او طرف آلمان‌هاست. بعد از افشای این نوشته‌ها او خائن شناخته شد و در همین موقع بود که فرانسه را ترک کرد و ابتدا به آلمان و بعد هم به دانمارک رفت؛ و نوشته و کتاب‌هایش از فرانسه جمع شد.

تصویر نقاشی لویی فردینان سلین
لویی فردینان سلین یک سال را در زندان کپنهاگ گذراند و بعد از آزادی نیز به عنوان ننگ ملی شناخته شده و تبعید شد. بعد از آن در پاریس به اتهام قیام علیه حکومت به صورت غیابی و بدون اجازه اینکه حق دفاع داشته باشد و حتی بدون حضور وکیل محاکمه و راهی زندان شد. بعد از اتمام دوره‌ی محکومیتش به فرانسه برگشت؛ و از تمام مردم فرانسه عذر خواست؛ و ارزش بقیه‌ی آثار او، مرگ قسطی، جنگ، شمال، افسانه‌های پریان برای زمانی دیگر و بسیاری شاهکارهای دیگر در زمان خود او نادیده گرفته شد. اگرچه در حقیقت او قربانی مناسبات سیاسی شده بود. او سرانجام در اول ژوئیه ۱۹۶۱ در منطقه‌ای دورافتاده در فرانسه درگذشت.

 

بخشی از کتاب سفر به انتهای شب


اجداد ما به خوبی خودمان بودند؛ کینه‌ای، رام، بی‌عصمت، درب و داغان، ترسو و نامرد، حقا که به خوبی خودمان بودند! ماها عوض نمی‌شویم؛ نه جوراب‌مان عوض می‌شود و نه ارباب‌هامان، و نه عقایدمان. وقتی هم می شود آنقدر دیر است که به زحمتش نمی‌ارزد. ما ثابت‌قدم به دنیا آمده‌ایم و ثابت‌قدم هم ریغ رحمت را سر می‌کشیم؛ سرباز بی‌جیره و مواجب، قهرمان‌هایی که سنگ دیگران را به سینه می‌زنند، بوزینه‌های ناطقی که از حرف‌هاشان رنج می‌برند. ماها آلت دست عالیجناب نکبتیم. او صاحب اختیار ماست. باید هوای کار دستمان باشد که لااقل بشود غذایی بلنبانیم. این که نشد زندگی.

نظرات (۱)

پلاک ۳۰۸ دایرکت اینستاگرام نسل‌نو‌اندیش 🚚ارسال کتاب‌ها ...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی